Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Datça Deprem, Datça açıklarında deprem - Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri.

Datça Deprem, Datça açıklarında deprem - Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri.. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem - World Digital ...
Datça açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem - World Digital ... from wdmnews.com.tr
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi.

Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi.

Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Ege'de datça açıklarında saat 21.24'te meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremden 11 dakika sonra 4,7 büyüklüğünde bir aynı bölgede saat 21.24'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu.

Datça'da korkutan deprem
Datça'da korkutan deprem from www.habererk.com
Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Depremler 4.0 ve 3.4 büyüklüklerinde.

Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Muğla'nın datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, datça ve çevresinden hissedilirken, bu bölgelerde dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege denizinde kaydedildi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Datça deprem son dakika gelişmesi. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son datça muğla'da 4.5 büyüklüğünde ve 3.20 km derinliğinde deprem meydana geldi.

Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı.

Datça açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem - Gaziantep ...
Datça açıklarında 5,1 büyüklüğünde deprem - Gaziantep ... from www.megahaber27.com
Deprem, muğla'nın datça ilçesinden hafif şekilde hissedildi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Datça deprem haberleri sayfasında datça deprem haberlerini bulabilir tüm datça deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Datça muğla'da deprem olmasının ardından depremin detayları ve afad ile kandilli tarafından paylaşılan son datça muğla'da 4.5 büyüklüğünde ve 3.20 km derinliğinde deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde.

Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından muğla valiliği açıklama yaptı. Afad, yunanistan'ın girit adası açıklarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk söz datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi'nde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin. Afad'dan yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Afad'dan yapılan açıklama, deprem datça'ya 137 km uzaklıktaki yunanistan'ın lasithi adasında oldu. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu.